RVS A2 Veerring DIN 127 Type A Sterk

& Din 127 Type B Zwak.

Elk aantal te leveren naar keuze.

Veerringen Din 127A & Din 127B

Veerringen

We adviseren een veerring te gebruiken in combinatie met vlakke ring onder de moer en soms ook een onder de boutkop. Dit wordt om twee redenen gedaan: A Om te voorkomen dat de boutkop of moer het machinedeel zal beschadigen. B Om oneffenheden op te vangen zodat de veerring over de gehele omtrek gelijkmatig de verbinding aandrukt. Wanneer een veerring zonder vlakke ring wordt gemonteerd, zal deze bij losdraaien zeker de oppervlakte eronder beschadigen. In het ergste geval vormt zich daarbij een diepe cirkelvormige groef in het materiaal wat niet gewenst is.

We hebben de gangbaarste Type DIN 127A & DIN 127B

  • DIN 127A heeft gebogen einden en dus een betere grip (borging) in het materiaal maar zal ook sneller beschadigingen nalaten. Hij is betrouwbaarder in werking, maar ook ietsje duurder in prijs.

  • DIN 127B heeft vlakke einden, heeft minder grip (borging) en laat dus ook minder snel beschadigingen na. Hij is minder betrouwbaar maar ook iets goedkoper.

Klik op uw keuze plaatje.

RVS A2 Veerring Din 127A & B.    

Bestellen met.

Webwinkelkeur Klantbeoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ec008b show=no view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=78px interval=5000 language=nld]

Bestellingen worden op werkdagen uiterlijk binnen 24 uur verzonden. Onder de € 10,- met brievenbuspost zonder en boven de € 10,- met Track & Trace.

© 2014 - 2023 rvs-schuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel