Garantie & Klachten

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@rvs-schuur.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw conflict aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet ergens anders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Wilt u uw product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@rvs-schuur.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

HELP!  Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Met een vriendelijke groet.

Het schuurteam

Bestellen met.

Webwinkelkeur Klantbeoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ec008b show=no view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=78px interval=5000 language=nld]

Bestellingen worden op werkdagen uiterlijk binnen 24 uur verzonden. Onder de € 10,- met brievenbuspost zonder en boven de € 10,- met Track & Trace.

© 2014 - 2023 rvs-schuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel