Het retour zenden van uw product hieronder een korte samenvatting.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Wanneer u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – wanneer redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer wordt terug gezonden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@rvs-schuur.nl. We zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten als het product goed retour ontvangen is.

Download hier uw retourformulier.

Er geld een uitzondering, namelijk Producten die u via deze webwinkel koopt en op maat worden gemaakt dan wel speciaal besteld volgens de door u aangeleverde specificatie. Het herroepingsrecht is hierop niet van toepassing. De verkoop is na een succesvolle betaling definitief.

Met een vriendelijke groet 

Het schuurteam.

 

Bestellen met.

Webwinkelkeur Klantbeoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ec008b show=no view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=78px interval=5000 language=nld]

Bestellingen worden op werkdagen uiterlijk binnen 24 uur verzonden. Onder de € 10,- met brievenbuspost zonder en boven de € 10,- met Track & Trace.

© 2014 - 2023 rvs-schuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel