DIN 741 RVS A4 Kabelklem.

Elk aantal te leveren naar keuze.

Din 741 RVS A4 Kabelklem.

Kabelklem.

Een kabelklem is een eindverbinding bestaande uit een beugel met een schoen die met moeren wordt vastgezet rond het werkende en dode part van de lus in een staaldraad. Voor hijswerkzaamheden worden klemmen niet aanbevolen. Met draadklemmen kan op eenvoudige manier daar op die plek een eindverbinding worden gemaakt in een draad. Daarbij worden meerdere klemmen gebruikt, afhankelijk van de diameter van de draad. De schoen moet daarbij op het werkende part gemonteerd worden. Er zijn ook draadklemmen met twee schoenen waar dit niet fout gedaan kan worden. Soms wordt een extra klem gemonteerd met een kleine bocht in het dode part. Dit is zowel een extra veiligheid, evenals een aanwijzing van het doorslippen van de lus als de bocht blijkt te zijn rechtgetrokken. Bij ons kunt u ook voor een laag bedrag alle artikelen per stuk of meer met staffel korting aanschaffen, handig om zelf een assortiment aan te leggen.

 • Draadklem Ø 2mm
  Draadklem Ø 2mm

  We leveren duplex draad en Kabelklemmen DIN 741 in A4 5/64" = 2mm. Van een goede Duitse kwaliteit. Gebruik Rvs en voorkom zelfs roeststrepen op uw jacht. Of om bv. een schilderij op te hangen. Verzendingen zijn dagelijks weer.

  € 0,80
 • Draadklem Ø 3mm
  Draadklem Ø 3mm

  We leveren staaldraad en Kabelklemmen DIN 741 in A4 1/8" = 3 mm. Van een goede Duitse kwaliteit. Gebruik Rvs en voorkom roeststrepen op uw motorjacht. De Rvs-schuur voor al uw Rvs benodigdheden. Verzendingen zijn dagelijks weer.

  € 0,87
 • Draadklem Ø 4mm
  Draadklem Ø 4mm

  We leveren wire rope clips / Kabelklemmen DIN 741 in A4 5/32" = 4 mm. Van een goede Duitse kwaliteit. Gebruik Rvs en voorkom roeststrepen op uw luxe jacht en Caravan. Voor huis tuin en recreatie. Verzendingen zijn dagelijks weer.

  € 0,94
 • Draadklem Ø 5mm
  Draadklem Ø 5mm

  We leveren duplex draad en Kabelklemmen DIN 741 in A4 13/64" = 5 mm. Monteer slim Monteer roestvast. En van goede Duitse kwaliteit. Gebruik Rvs en voorkom roeststrepen op uw kostbare Zeiljacht en verzendingen zijn dagelijks weer.

  € 0,93
 • Draadklem 6mmØ
  Draadklem 6mmØ

  We leveren duplex draad en Kabelklemmen DIN 741 in A4 15/64" = 6 mm. Vervang staal door Rvs montagemateriaal. En voorkom roeststrepen op uw jacht en Caravan. Dagelijkse verzendingen zijn onze service. Your Masters in Fasteners.

  € 1,29
 • Draadklem Ø 8mm
  Draadklem Ø 8mm

  We leveren duplex draad en Kabelklemmen DIN 741 in A4 5/16" = 8 mm. Vervang staal door Roestvast montagemateriaal en voorkom zo vuile roeststrepen op uw al uw mooie dure producten. Verzenden dat doen we elke werkdag weer opnieuw.

  € 1,55

Bestellen met.

Webwinkelkeur Klantbeoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ec008b show=no view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=78px interval=5000 language=nld]

Bestellingen worden op werkdagen uiterlijk binnen 24 uur verzonden. Onder de € 10,- met brievenbuspost zonder en boven de € 10,- met Track & Trace.

© 2014 - 2023 rvs-schuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel