RVS A2 Oogbout.

Elk aantal te leveren naar keuze.

RVS A2 Oogbout.

RVS Oogbout met draadeind.

Deze oogbouten kunnen voor vele doelenden worden toegepast. U kunt de oogbout aan de muur bevestigen om bv. de hond aan vast te leggen of om bv. een afzetting met een kunststof rood-wit ketting te maken. Zo zijn er veel toepassingen te bedenken. Deze oogbouten worden geleverd zonder moeren dus houd daar rekening mee met bestellen. Voor vragen staan we open. Bij ons kunt u ook voor een laag bedrag alle artikelen per stuk of meer met staffel korting aanschaffen, handig om zelf een assortiment aan te leggen.

 • Oogbout M5x50
  Oogbout M5x50

  Rvs A2 Schroefoog M5x50 Standaard met een Metrisch draadeind M5 van 5 cm. Monteer altijd roestvrij op uw kostbaarheden en voorkom roeststrepen. Snelle verzending en goede snelle service zijn onze kracht. Rvs voor zeilsport enz.

  € 0,76
 • Oogbout M6x60
  Oogbout M6x60

  Rvs A2 Schroefogen M6x60 met een standaard Metrische Schroefdraad M6 van 6 cm. Koop heden en roeststrepen zijn een verleden. Snelle verzending en een goede service zijn onze kracht. Rvs voor huis hobby en nautische doeleinden.

  € 0,95
 • Oogbout M8x60
  Oogbout M8x60

  Rvs A2 Schroefoog M8x60 Standaard met een Metrisch draadeind M8 van 6 cm. Monteer altijd roestvrij op uw kostbaarheden en voorkom roeststrepen. Snelle verzending en doorzichtige service zijn onze kracht. Rvs voor uw Yacht enz....

  € 1,37

Bestellen met.

Webwinkelkeur Klantbeoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ec008b show=no view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=78px interval=5000 language=nld]

Bestellingen worden op werkdagen uiterlijk binnen 24 uur verzonden. Onder de € 10,- met brievenbuspost zonder en boven de € 10,- met Track & Trace.

© 2014 - 2023 rvs-schuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel