RVS A4 Karabijnhaak.

Elk aantal te leveren naar keuze.

RVS A4 Karbijnhaak.

Karabijnhaak.

Een Karabijnhaak, wordt ook wel Karabiner of Musketonhaak genoemd, is een haak met een scharnierend deel dat de opening geheel afsluit. Deze haken worden toegepast waar snel een semi-veilige verbinding gemaakt moet kunnen worden. Een veel gebruikte toepassing is bv. voor de honden riem om snel een hond aan te lijnen of voor een snelle en veilige (lijn) verbinding voor bv. een rugtas; aanhanger, remkabel; ruitersport gerei; zeilboot; de toepassingen zijn heel veel. Bij ons kunt u ook voor een laag bedrag alle artikelen per stuk of meer met staffel korting aanschaffen, handig om zelf een assortiment aan te leggen.

Let Op!

Een karabijnhaak mogen we nooit gebruiken om te hijsen neem hiervoor een D-sluiting.

 • Karabijnhaak D4x40
  Karabijnhaak D4x40

  De karabijnhaak RVS AISI 316 A4 D4x40. Goed te gebruiken tegen diefstal door bv. snel uw handtas vast te maken in uw winkelkar. Ook voor uw hond fixeren. En voor uw aanhanger remkabel vast te maken. Verzenden doen we elke werkdag.

  € 0,92
 • Karabijnhaak D6x60
  Karabijnhaak D6x60

  De karabijnhaak RVS AISI 316 A4 D6x60 is te gebruiken voor bv. de ruiterij en veel andere doeleinden. Voor de watersport en voor op de camping om een veilige en snelle lijnverbinding te maken. We zijn niet duur maar wel snel.

  € 1,33

Bestellen met.

Webwinkelkeur Klantbeoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ec008b show=no view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=78px interval=5000 language=nld]

Bestellingen worden op werkdagen uiterlijk binnen 24 uur verzonden. Onder de € 10,- met brievenbuspost zonder en boven de € 10,- met Track & Trace.

© 2014 - 2023 rvs-schuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel