Bedenktijd retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Misschien omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – als redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer terug te sturen. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@rvs-schuur.nl. We zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten als het product goed retour ontvangen is.

Mocht het product gebruikt of beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@rvs-schuur.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

HELP!  Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

 

Met een vriendelijke groet

Het Schuurteam

Bestellen met.

Webwinkelkeur Klantbeoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ec008b show=no view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=78px interval=5000 language=nld]

Bestellingen worden op werkdagen uiterlijk binnen 24 uur verzonden. Onder de € 10,- met brievenbuspost zonder en boven de € 10,- met Track & Trace.

© 2014 - 2023 rvs-schuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel