Hulsmoer bol verzonken WS9340 RVS A2.

​Elk aantal te leveren naar keuze.

WS9340. RVS A2. Hulsmoer bolverzonken.

Hulsmoer.

De Hulsmoer, ook wel Patenthuls of busmoer genoemd, ze worden toegepast in bv. slotplaten. Ook kunt u ze gebruiken in combinatie met een draadeind of een bout. Bij ons kunt u ook voor een laag bedrag alle artikelen per stuk of meer met staffelkorting aanschaffen, handig om zelf een assortiment aan te leggen.

" Ons advies vet uw schroefdraad in "

U kunt kiezen uit de volgende bouten:

Laagbolkopbout    Laagbolkopflensschroef.

Pancilinderkopschroef.          Inbusbout CK.

Inbusbout VK.          Vleugelbout.

Slotbout.        Zeskantbout.

 • Patenthuls M4 Rvs
  Patenthuls M4 Rvs

  Hulsmoeren Rvs A2 WS 9340 koopt u natuurlijk in de rvs-schuur online. Bovendien ook al uw Rvs-bevestiging materiaal voor deurschilden snel in huis. Verzenden doen we dagelijks weer. Voor alle Rvs-bouten, moeren enz. aanbevolen.

  € 1,34
 • Patenthuls M5 Rvs
  Patenthuls M5 Rvs

  Per stuk voor hulsmoeren moet u in de rvs-schuur zijn we hebben een goed assortiment en lage prijzen. Ook leveren we ook de bijbehorende bouten in Rvs voor alle Nemef schilden. Verzenden doen we binnen 24 uur elke werkdag weer.

  € 1,50
 • Patenthuls M6 Rvs
  Patenthuls M6 Rvs

  Rvs A2 Hulsmoeren M6 met zaagsleuf Nemef deurschilden met een ruim assortiment aan bijbehorende boutjes. Online snel goedkoop en per stuk te leveren. De rvs-schuur levert alles voor uw huis, tuin en watersport Rvs (A2) 304 INOX.

  € 1,57
 • Patenthuls M8 Rvs
  Patenthuls M8 Rvs

  De Rvs-schuur heeft Rvs Hulsmoeren van goede Duitse kwaliteit uit voorraad leverbaar. Bovendien ook al uw bouten en moeren, ringen enz. Vandaag bestellen is altijd binnen een werkdag verzonden. Ook uw adres voor alle klusspullen.

  € 2,05

Bestellen met.

Webwinkelkeur Klantbeoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ec008b show=no view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=78px interval=5000 language=nld]

Bestellingen worden op werkdagen uiterlijk binnen 24 uur verzonden. Onder de € 10,- met brievenbuspost zonder en boven de € 10,- met Track & Trace.

© 2014 - 2023 rvs-schuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel